2015. december 6., vasárnap

Karácsonyi papírdíszek

Orsi a saját és a környezetében élők örömére már régóta készít mindenféle kézzel készült ajándékot, dekorációt. A napokban megkeresett engem, hogy megmutassa a munkáit és még egy kis bemutató csomagot is küldött a termékeiből. Meg kell mondjam, nagyon mutatós, igényes papírdekorációkat kaptam!
Orsi úgy döntött, hogy az ismerősein túl mások számára is szívesen készítene különféle papírdekorációkat, ezért nemrég létrehozta a Cut And Fold honlapot, ahol bárki megtekintheti a korábbi munkáit és megrendelheti saját, személyre szabott dekorációját. 
Orsi ugyanis egyéni igények szerint készíti munkáit, e-mailben vagy telefonon megbeszéltek szerint. Nagyon ügyel a papírok minőségére, igyekszik mindig a lehető legszebb, legjobb minőségűeket beszerezni. Szereti, mikor a papír távolról homogénnek tűnik, majd közelebbről nézve előtűnik annak részletgazdagsága, csillogása, finom textúrája.Orsi az egyéni igényeket kiszolgáló termékeit először megtervezi, majd géppel vágja ki. 
Az igényesen elkészített papírdekorációk bármilyen alkalomra megállják a helyüket. Lehet az karácsony, húsvét, szilveszteri buli, szülinap, évforduló, eljegyzés vagy esküvő. 


Ebben a bejegyzésben Orsi néhány karácsonyi, téli papírdekorációját mutattam be, amiket ezen a linken a Cut And Fold honlapon is megtekinthetsz: Karácsonyi papírdíszek
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése