2015. december 24., csütörtök

Ajándékkártya készítés
Az ajándékkártyák a karácsonyi csomagok gyakori kiegészítői. Egy kártya ugyan önmagában igen egyszerű dolog, ám kis fantáziával, saját magunk által elkészítve a díszcsomagolás egyedi, kreatív tartozékává válhat.


A csomag színeihez igazodó kartonpapírokból, karácsonyi, téli mintás lyukasztóval gyorsan elkészíthetjük saját kártyáinkat. Igen mutatós, ha a különböző színű kartonokat egymásra helyezzük illetve magát a kivágott mintát is felragaszthatjuk az eltérő színű kartonra. Ennek a csipkés gömbnek az elkészítése is egyszerű. Színes kartonból kivágunk egy kört (pl. körberajzolunk egy poharat) és ráragasztjuk a tortacsipkét.


Fekete fotókartonból vagy táblafestékkel lekent vastag kartonpapírból is készíthetünk ajándékkártyákat.

Nézzünk még néhány ajándékkártyát, amit az előzőekhez hasonlóan, egy kis kézügyességgel bárki könnyen elkészíthet:Ha végképp feladtuk az egyedi kártyáink elkészítését, akkor sincs semmi veszve, mert magára a csomagra is ráírhatjuk, esetleg rányomdázhatjuk az ajándékozott nevét, vagy a karácsonyi jókívánságainkat. Egyik kedvencem és nagyon szellemes megoldásnak tartom a betűgyöngyök felfűzését. Egyedi és bevállalható a csomagolás így is. Egyetértesz?

Képek forrása: PinterestNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése