2013. július 9., kedd

Faládák és fadobozok új élete
Mint azt az itt bemutatott képek is igazolják, a raklapok mellett érdemes egy kis figyelmet fordítanunk a különféle faládák és fadobozok újrahasznosítási lehetőségeire is. Festhetjük, pácolhatjuk vagy akár tapétázhatjuk is őket a helyiség hangulatának megfelelő színekre.A strapabíróbbakból kis ülőkéket, puffokat, lábtartókat készíthetünk. Az ülőfelület puhaságát egy kevés vatelin vagy habszivacs szolgáltatja, huzatnak pedig a szoba színvilágához igazodó szövetmaradék is megfelel.
Ha kerekeket szerelünk a ládákra, praktikus tárolókat kapunk. Vidám színekkel lefestve barátságos kiegészítői lehetnek a gyerekszoba bútorainak, miközben gyors elpakolási lehetőséget biztosítanak a gyerekek mütyürjeinek. 

A ládák a falra rögzítve csinos polcocskákká változnak, amiket a fürdőszobától a konyhán, az előszobán át a lakás bármely helyiségében használhatunk, sőt akár még kültéren is.
A faládákból, fadobozokból egyszerűen készíthetünk éjjeliszekrényt vagy akár dohányzóasztalt is.


Ha nagyobb polcos szekrényt állítunk össze belőlük, akkor a biztonságos használat és a stabilitás érdekében ne csak egymáshoz, hanem a falhoz is rögzítsük a ládákat.
A képsorozat végére hagytam néhány kedvencemet. Egyszerűek, színesek, letisztultak.
Képek forrása:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése