2012. március 13., kedd

Konyhabútor olcsónÁltalánosságban azt mondhatjuk, hogy a konyha bebútorozása nem olcsó mulatság. De nem feltétlen kell luxusnak lennie! Ha van néhány jó ötletünk, kellő kézügyességünk és némi időnk, barátságos áron is beszerezhetjük a konyhabútort vagy felújíthatjuk a régit. 


Pénztárca kímélő, mégis látványos konyhafelújítást találtam Jessica blogjában.  A képeket nézve te is láthatod, hogy csodára képes a házilag elkészített falfestés és a bútorzat átmázolása.


De egy egyszerű konyhapult és csempe csere is szebbé varázsolhatja a konyhánkat. A teljes munkafolyamatot végigkövetheted ezen a svéd oldalon.


Már jóval költségesebb az a felújítás, mely során nem csak a bútort festjük át és a munkapultot cseréljük le, hanem új konyhagépeket vásárolunk, újracsempézünk és új padlóburkolatot fektetünk le.


Jól van, de mi van akkor, ha még bútorom sincsen? Hogyan varázsolhatnék kedvező áron, szép szekrényeket a konyhámba? - kérdezhetnéd. 
Szerintem ez is megoldható.
 Ilyen esetben eddig azt mondtam volna, hogy nézz be az IKEA-ba, de aztán rábukkantam egy blogger versenyre, melynek kapcsán megnéztem a konyhabútorokat a TeszVeszen. 


Igencsak meglepődtem... Mint a fenti kép is mutatja, érdemes ránézni az aukciós oldalakra is, ahol a konyhaszekrény mellé akár hozzá illő étkezőgarnitúrát is találhatunk elérhető áron. 


A készen vásárolt konyhabútor kiválasztásának talán az a legnagyobb nehézsége, hogy méreteiben a helységhez megfelelően illeszkedőt találjunk. Ez igényli a legnagyobb körültekintést azért, hogy valóban szépen mutasson a mi konyhánkban is. De megéri a keresgélésre szánt időt, mert ha ráakadunk egy méretében és kinézetében is megfelelő konyhabútorra, nem kell olyan mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

Ez a bejegyzés a TeszVesz blogger versenyén indul: http://www.teszvesz.hu/bloggerverseny. Jelentkezz Te is!

Ha tetszett ez a poszt, akkor március 25-ig szavazhatsz rám, akár többször is. :) Köszönöm.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése